U bent hier

Het boek Behoud van binnen nu te verkrijgen voor € 12,50!

donderdag 24 maart 2016 - 14:48

Omslag van de publicatie Behoud van binnen.

Behoud van binnen is het eerste volledig Nederlandstalige praktijkboek voor de instandhouding van waardevolle interieurs. Het boek geeft antwoord op tal van vragen die eenieder die een interieur beheert in de alledaagse praktijk tegen kan komen.

Onder redactie van Harrie Schuit, technisch interieurspecialist bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, beschrijven 14 interieurspecialisten uit binnen- en buitenland verschillende aspecten van de preventieve conservering van monumentale interieurs. Het boek is uitgegeven door W-Books in samenwerking met de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed.

Behoud van binnen is een praktisch boek met probleemgerichte en schematisch weergegeven methodes en praktische adviezen, bijvoorbeeld voor het voorkomen en behandelen van waterschade of de verlenging van de levensduur van waardevolle interieuronderdelen. Het is ook een handig naslagwerk voor iedereen die meer wil weten over wat er allemaal komt kijken bij de instandhouding van interieurs. De publicatie is nu voor € 12.50 online te bestellen bij W-Books, Bol.com of bij uw eigen boekhandel.

Reacties