U bent hier

Afgelast! (Zie Nieuws) De Toekomst van het Interieur

29
nov
donderdag 29 november 2018 - 09:00 tot 17:00 | De Philharmonie, Haarlem
Toevoegen aan persoonlijke kalender

Het congres ‘De toekomst van het historische interieur' is geannuleerd en wordt verplaatst naar het nieuwe jaar.

Houd dit platform in de gaten voor een nieuwe datum of kijk op https://cultureelerfgoed.nl/agenda/

In 2015 startte de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed (RCE) het Programma Interieurs om eigenaren en gebruikers praktijkgerichte producten en diensten te bieden bij het gebruik, behoud, beheer en de ontwikkeling van interieurs in hun rijksmonument. Bijzondere aandacht was er voor interieurensembles. Nu het programma ten einde loopt is het tijd voor een feestelijke afsluiting! 

We nodigen u van harte uit om op 29 november met elkaar terug en vooral ook vooruit te kijken. Dagvoorzitter Andrea van Pol geeft betrokkenen bij het programma het woord, maar ook sprekers met nieuwe inzichten en een internationale oriëntatie. De slotbijeenkomst vindt plaats in de Philharmonie in Haarlem.

Voor wie
Het symposium is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het behoud van erfgoed en historische interieurs: overheden, architecten, restauratoren en erfgoedprofessionals.

Aanmelden en kosten
De kosten voor dit symposium zijn €100,-.  Uw deelname is definitief na ontvangt van dit bedrag. U kunt zich via deze link aanmelden. Ook vindt u hier het programma. Na aanmelding ontvangt u binnen 5 werkdagen een mail met informatie over de betaling. Na betaling is uw deelname pas definitief.

Reacties